Yeni atölyemize de bekleriz !

Üniversitemizin reklamcılık bölümü başkanı Prof. Dr. Asker Kartarı’nın, öğrencilerimizin daha iyi ortamlarda çalışabilmesi için rektörümüzle yaptığı görüşmeler son buldu.

06.06.2016

Artık Haliç manzaralı Balat salonu, Reklam Atölye’mizin yeni fikirlerinin çıkış noktası olacak. Bu geniş hacime sahip, eşsiz manzaralı salon, öğrencilerin ilhamlarını artıracak.

Bu sayede öğrencilemiz katılacakları yarışmalara daha iyi hazırlanacak birbirinden kıymetli atölye hocalarımız Serpil Yıldız ve Çağrı Çankaya’dan görüş almak için çok daha rahat bir ortamda, daha iyi imkanlarla toplanabilecekler.  Asker Hocamızın büyük çabaları ve rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Aydın’a teşekkür ederiz. Yeni atölyemiz hayırlı, uğurlu olsun !