Perrin Hocamıza Tübitak proje desteği

Bölümümüz hocalarından Dr. Öğr. Üyesi Perrin Öğün Emre’nin; “İnternet medyası ve sosyal medyada yer alan beyin göçüne dair söylemlerin potansiyel kitlenin beyin göçü yaklaşımlarına ve göç etme tutumlarına etkisi” başlıklı projesi TÜBİTAK 3005 Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

27.02.2023

Proje, beyin göçünü medya perspektifi bağlamında ele almayı amaçlamaktadır. Proje öncelikle, internet medyasında ve sosyal medyada dolaşımda olan beyin göçü söylemlerine odaklanarak 18-40 yaş arası yüksek öğretim gören potansiyel kitlenin duygusal ve bilişsel düzeyde beyin göçüne yaklaşımlarını değerlendirmeyi hedefler.

Perrin Hocamızı tebrik ediyor ve gelecek çalışmalarını sabırsızlıkla bekliyoruz!

Projede Araştırmacı olarak yer alan okulumuz Yeni Medya Bölümü hocalarından Dr. Öğr. Üyesi Özen Baş Hocamıza araştırmalarında başarılar dileriz.