A Awards Junior Yarışması’nda adHAS rüzgarı!

adHAS gruplarından Aşure birincilik, Trio ise üçüncülük ödülü alarak atölyemizin ödül panosuna isimlerini yazdırdılar.

18.04.2023

ARVAK (Açıkhava Reklamcıları Vakfı) tarafından düzenlenen A Awards Açık Hava Reklam Yarışması Junior Kategorisi’nde iki ekibimiz finale kalmaya hak kazanmıştı.

24 üniversiteden öğrenci gruplarının katıldığı, sektörün önemli isimlerinin jüriliğinde gerçekleşen yarışma, 12 Nisan’da Yapı Kredi Genel Müdürlük konferans salonunda gerçekleşen final sunumlarının ardından sonuçlandı.

Emine Nura Şahin, Ertan Bi, Birol Şahin ve Necip Başaran Türkmen’in oluşturduğu Aşure grubu birincilik; Billur Ahi, Artun Er ve Atıf Ata Öner’in oluşturduğu Trio grubu ise üçüncülük ödülünü aldılar.

Yarışmaya katılan bütün ekipleri tebrik ediyor, aldıkları ödüllerle göğsümüzü kabartan öğrencilerimizi kutluyor, nice başarılarını dört gözle bekliyoruz.