Unilever çalışmalarında sona geldik!

15.06.2016

Ideatropy yarışmasının ilk ayağı için yaptığımız ön eleme çalışmalarında yanımızda olan sevgili hocamız Ümit Çelebi, ön elemeyi atlayan fikirler için stratejik sunumun nasıl yazılacağı hakkında tüm gruplara, kendi ajansı olan BCOM'da önemli bilgiler verdi. Hocalarımız Serpil Yıldız, Ümit Çelebi, Çağrı Yalkın ve Ayşe Binay Kurultay'ın yaptığı yönlendirmeler doğrultusunda, tüm fikirler sunum haline getirildi, revizyonlar yapıldı ve düzenlemelerden sonra sunumlar Ideatropy sayfasına yüklendi. Şimdi heyecanla, Unilever tarafından yapılacak olan ilk elemelerin sonucunu bekliyoruz.