Reklamcılığı Adım Adım Keşfet, Keşfederken Kazan!

Reklamcılık Akademisine katıl, reklamcılığa dair ilk adımı sen at. Kadir Has Üniversitesi'nden Özel Akademik Ödül Bursu'nu kap!

05.01.2021

Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık Bölümü olarak gençlerimizin her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. Desteğimiz bu sefer liseli arkadaşlarımıza.

Onlara Reklamcılık Bölümünü tanımaları ve adım adım keşfetmeleri için bir Reklamcılık Akademisi hazırlıyoruz. Bu akademide pratik yapmalarına ve kendilerini denemelerine olanak sağlamak adına sanal bir reklam kampanyası düzenliyoruz. Bu kampanyanın sonunda başarılı olan arkadaşlarımızın tümüne sertifika, ilk 3’e girmeyi başaran arkadaşlarımıza ise Özel Akademik Ödül hakkı tanıyoruz.

Akademi kayıt linki için tıklayınız

Zoom ID: https://us02web.zoom.us/j/86134245585

Reklamcılık Akademisi Programı: 11-13 Ocak

1.       Gün  / 11 Ocak

1.      Ders: Saat 16:00-17:00

Reklamcılık bölümümüzü ve öğrencilerimizi tanıtma, akademideki işleyiş planını anlatma, Reklam kampanyasının süreçlerini ele alma örnek kampanyaları inceleme

2.      Ders: Saat 17:15-18:15

“Khas 3414 Online” briefini verme ve yol haritasını çıkarma

2.       Gün / 12 Ocak

1.      Ders: Saat 16:00-17:00

“Khas 3414 Online” reklam kampanyasını gruplara dağıtma, grupların ajans oluşumu, brief değerlendirmesi

2.      Ders: Saat: 17:15-18:15

Verilen Brief sonucunda kampanyanın stratejisini oluşturma, Oluşturulan strateji doğrultusunda kampanyanın mesajını hazırlama ve grupların kampanya fikri oluşturması için grup çalışmalarına başlanması

3.       Gün  / 13 Ocak

1.      Ders: Saat 16:00-17:00

Ajanslardan bulmuş oldukları fikirleri beraberce değerlendirme süreci

Ajansların buldukları fikirleri mecralara yayma ve sunumlaştırma süreci

2.      Ders: Saat: 17:15-18:15

Sunumları oluşturmuş olduğumuz jüriye sunma ( Konkur Aşaması)

3.      Ders: Saat 18:30-19:00

Jurinin kazanan grubu açıklaması ve rektörlükçe burslarının verilme süreci

Reklam Akademisi öğrencileri, reklamcılık bölümü öğrencilerimizi ve hocalarımızın zoom’da toplanıp bilgi ve deneyimlerini paylaşması, bölüm hocalarımız ve öğrencilerimizle tanışması

Gerçekleşecek diğer etkinliklerimiz ile ilgili detayları www.khas.edu.tr adresimizden ve aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.