Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi
Gurur Tablosu
Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi

Haberler

Reklam Atölyesi Ajanslarımız Dönemi Konkur Zaferiyle Kapadı!

Ajanslarımızdan Münasebet, Pim ve Frekans heyecan dolu bir konkur sürecinin sonuna geldiler. Her ajans tamı tamına 3 sunum yaparak çok zorlu ama bir o kadar da eğlenceli ve öğretici bir süreci geride bıraktı.

26.07.2021

Ajanslarımız hayvan hakları üzerine yaptıkları çalışmalarda önce stratejik planlarını kurdular. Can Akalın, Kasım Koç ve Lerzan Bayram’dan oluşan jürimizden aldıkları geri dönüşlerle ikinci kez stratejilerini sundular.

 

 

Stratejilerini yorumlar doğrultusunda geliştiren ajanslarımız stratejilerini tam anlamıyla oluşturduktan sonra kreatif aşamaya geçtiler. Birbirinden yaratıcı ve kafa açan fikirleri tekrar sunuma döktüler. Mentörlerimiz eşliğinde ve onların değerli yorumlarıyla kreatif fikirlerini en iyi noktaya getirdiler. Üçüncü ve son sunumda da Batuhan Eren, Can Akalın ve Lerzan Bayram’dan oluşan jürimize sunumlarını yaptılar. Ve en sonunda büyük konkur gününde ajanslarımız final sunumlarını yaptılar. Bu sürecin galibi Pim Ajans oldu.

 

Tek bir kazanan varmış gibi dursa da aslında tüm ajanslarımız bu yolculuğun kazananları. Öğrendikleri deneyimler, yaptıkları çalışmalar ve kazandıkları dostlar en büyük armağan. Bu yüzden tüm ajanslarımızı canı gönülden kutluyor ve daha nice galibiyetler kazanmalarını diliyoruz.


comments powered by Disqus
Destekcilerimiz