Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi
Gurur Tablosu
Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi

Haberler

Öğretim Görevlisi Mine Silen Hocamız Felis Ödülleri Jürisinde!

Mine Hocamızı Felis Ödülleri Veri Kullanımı Bölümü’nde görmekten mutluluk ve gurur duyuyoruz. İyi ki bizimle, iyi ki Kadir Has ailesinde.

13.08.2021

 

Galatasaray Üniversitesi İletişim Bölümü mezunu Mile Silen, eğitim hayatınıUniversité Lumière Lyon 2’de Marka Stratejisi üzerine yaptığı Yüksek Lisans ile taçlandırdı. Daha sonra TBWA, McCann ve Ogivly gibi birçok büyük ajanslarda çalışarak kariyerinde hızla yükseldi.

 

2016 yılında Hopi’de çalışmaya başlayan Mine Hocamız üstün başarılarından ötürü terfi alarak Hopi Pazarlama Direktörü olarak kariyerine devam etmekte. Aynı zamanda da çok şanslıyız ki 3 yıldır Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü’nde öğretim görevlisi olarak ders vererek tecrübeleri ve birikimleriyle birçok gencimize ışık tutuyor.

 

Şimdi Mine Hocamızı Felis Ödülleri Veri Kullanımı Bölümü’nde görmekten mutluluk ve gurur duyuyoruz. İyi ki bizimle, iyi ki Kadir Has ailesinde. Başarılarından ötürü Mine Hocamızı canı gönülden kutluyor ve başarılarının katlanarak devam etmesini diliyoruz.

 

 


comments powered by Disqus
Destekcilerimiz