Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi
Gurur Tablosu
Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi

Haberler

Mezuniyet Projeleri Yarışıyor Etkinliğinin Jüri Başkanı Belli Oldu!

KHAS Yaratıcı Endüstriler Platformu’nun düzenlediği Mezuniyet Projeleri Yarışıyor isimli yarışmada, jüri başkanlığını Wieden+Kennedy Amsterdam’da Sanat Yönetmeni olarak çalışan deneyimli reklamcı Güney Soykan üstlenecek.

15.05.2019

 

 

Soykan, JWT/Amsterdam çatısı altında hayata geçirdiği “The Next Rembrandt” kampanyasıyla adını dünya çapında duyurmuştu. Ayrıca “School for Justice” ve “Face of Nation” gibi birçok kampanya ile de D&AD, Cannes Lions, One Show gibi sektörümüzün en prestijli yarışmalarından çeşitli ödüllerle döndü.

 

Birbirinden değerli Öğretim Üyelerimizin de jüri üyesi olduğu yarışmada, son sınıf öğrencilerimizin mezuniyet projeleri değerlendirilecek ve en yaratıcı bulunan 10 proje seçilecek.

 

Dereceye giren ilk 3 projenin sahibi, LP’nin 15 Haziran İstanbul konserine çift kişilik bilet kazanacak. Siz de mezuniyet projenizin alanındaki bir probleme yaratıcı ve yenilikçi bir çözüm getirdiğine ve somut bir fayda sağladığına inanıyorsanız, projenizi anlatan 3 slaytlık bir sunumu 24 Mayıs’a kadar 01simay.ceylan@gmail.com adresine e-posta göndererek yarışmaya katılabilirsiniz.

 

 


comments powered by Disqus
Destekcilerimiz