Kristal Elma bizimdir!

Kadir Has Üniversitesi Reklam Atölyesi öğrencileri Kristal Elma'nın sahibi oldu. Reklamcılar Derneği tarafından düzenlenen; Türkiye’nin ilk yaratıcılık yarışması Kristal Elma, bu yıl 25. kez sektör temsilcileri ile buluştu.

06.06.2016

Sektörün yaşadığı değişime paralel olarak yenilenerek, 4 günlük bir festival programı şeklinde gerçekleşti. Festivalin 4. ve son günü olan Future 25 Günü, tam günlük bir eğitim kampı formatında geçti. Programın sonunda verilen brieflere göre hazırlanılan çalışmalarda üniversitemizin reklamcılık bölümü öğrencileri; Alper Karan, Buse Olgun, Kasım Koç, Nihan Barlas Kristal Elma'yı kazandılar. Ayrıca bütün masrafları sponsor firmanın ödeyeceği Cannes'ta Lion Reklamcılık Festivali'nde olacaklar.