Kopyalanacak fikirlere imza atmak istersen;

Khas Reklam Atölyesi ajanslarımıza başvur, yaratıcılık khaslarını çalıştır!

02.11.2021

Aman aman kimler gelmiş, hoşgeldiniz efenim, hoşgeldiniz!

Atölye sadece ajanslar demek değil; atölye aynı zamanda sektörün her alanında aktif olmak, yeni şeyler öğrenmek ve kendimizi keşfetmek demek! Bu formla sadece ajansların değil, Atölye’ninde bir parçası olacaksın. Peki bu yıl birlikte neler mi yapacağız?

• 8-12 Kasım haftasında Brandweek için atölyedeyiz! Kahvelerimizi elimize alıp her beraber Brandweek izleyeceğiz. Konuşmalar hakkında tartışmak da serbest!

• Beyaz yakaların olmazsa olmazı, her öğrencinin temel ihtiyacı, öğrencilerin kara kara cevaplarını düşündüğü “Nasıl cv hazırlayacağım? Bu portfolyo ne ya?” sorularının cevapları da bizde! CV ve portfolyo nasıl hazırlanır, püf noktalar ve klişeler nelerdir? sorularının cevabı da bizde! Ayrıca atölyemizin olmazsa olmazı Fatih Akdoğan ile Photoshop dersleri de geri dönüyor!

• Mezunlarımızla buluştuğumuz, gelenekselleşmiş workshop serimize de devam edeceğiz. Sadece mezunlarımızla değil, sektörden duayen reklamcılar ile de söyleşi düzenlemek planlarımız arasında.

• Bahar dönemi için İstanbul’daki reklam ajanslarına yapacağımız sektör gezileri de yolda!

• Son olarak – tabii ki son değil, ama şimdilik- Ankara Üniversitesi İlef Reklam Atölyesi ile de sürprizlerimiz yolda!

Başvuru Formu:

forms.office.com/r/X59D7eSuZR