Konu Eğlenmekse, Biz Çok İyi Eğleniriz!

Gelenekselleşen yılbaşı partimiz bu yıl da hocalarımızın katılımı ile Arsen Lüpen Beşiktaş’ta gerçekleşti. Bilen bilir, Kadir Has Reklamcılık Bölümü yarışmalarda olduğu kadar, eğlencede de bir numaradır.

25.12.2018

Öğrencilerimiz, mezunlarımız ve hocalarımız olarak bu tatlı şöhretimizin hakkını bu sene de layığıyla verdik. Hocalarımızın, öğrencilerimizin ve mezunlarımızın karaoke ve dans performansları hem göz doldurdu hem de kulaklarımızın pasını sildi.

Karaoke ve dans performanslarıyla gecemize renk katan Asker Hocamıza ve Perrin Hocamıza, parti organizasyonu için büyük emek harcayan Fatih Hocamıza, talk show'ları aratmayan performansıyla komedi fırtınası yaratan Can Hocamıza, bizlerden kopamayıp partimize katılan mezunlarımız Natali Nurnur ve Tolga Emre Aslan’a ve tabii ki o gece aramızda olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

En yakın partide görüşmek üzere!