Khas Reklamcılık’ta bir online eğitimi daha başarıyla noktaladık.

Anatolia Turizm Akademisi ile Kadir Has Üniversitesi’nin işbirliğinde düzenlenen online Ddersler 2020-2021 bahar dönemi dersleri ile sona erdi.

31.05.2021

Dersler, Güz ve Bahar olmak üzere iki dönem ve toplam 36 haftadan oluştu. İki dönemde toplam 28 ders ve sekiz panel düzenlendi. Ders ve panellere 50 öğretim üyesi katkıda bulundu. Toplamı 62 saatten oluşan ders ve panel videoları Youtube ortamında araştırmacıların, lisansüstü öğrencilerin ve akademisyenlerin yararlanmasına sunulmak üzere açık erişime açıldı. Yüzde 70 ve daha yukarı katılım sağlayan 59 kişi katılım belgesini almaya hak kazandı.

Online dersler, Prof. Dr. Nazmi Kozak ve Prof. Dr. Metin Kozak’ın koordinasyonunda, Prof. Dr. Asker Kartarı’nın destekleri ile yürütüldü. Etkinliğin Zoom programı teknik yönetmenliği Arş. Gör. Çağdaş Aydın tarafından yerine getirildi.

Dersler ve panellerin tamamına Youtube linkimizden ulaşabilirsiniz: Anatolia Turizm Akademisi