Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi
Gurur Tablosu
Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi

Haberler

Kadir Has'tan Sektöre Taze Kan

Öğrencilerimiz her yıl olduğu gibi bu yıl da sektörün önde gelen ajanslarına dağılarak stajlarını yaptılar.

05.02.2019

 

 

4’üncü sınıf öğrencimiz Serkan Kavak sektörün en önde gelen ajanslarından 4129Grey’de staja başladı. Ajansın yaratıcı ekibinde yer alan, eski mezunlarımızdan Mert Koşalay’ın bir elinin hâlâ Kadir Has Reklamcılık’ta olması network ağımızın ne kadar genişlemekte olduğunu gösterdi.  

 

3’üncü sınıf öğrencimiz Ahmet Berkan Yılmaz VMLY&R’da müşteri temsilcisi stajyeri olarak çalışmaya başladı. Ahmet Berkan Yılmaz’ın network aşığı bir öğrenci olması bu staja girmesinde çok faydalı oldu.

 

Son olarak, 2’nci sınıf öğrencilerimizden Dilara Bülbül, Krombera’da reklam yazarı olarak staj yaptı. Görüldüğü üzere 1’inci sınıf, 2’nci sınıf demeyip sektöre kök salmaya devam ediyoruz.

 

4129Grey’de reklam yazarı stajyeri olan öğrencimiz Serkan Kavak, stajından ne kadar memnun olduğunu, direktörü Mert Koşalay’ın kendisine ne kadar yardımcı olduğunu ve stajyerlerini geliştirmek için çok uğraştığını söyledi. 

 

Dilara Bülbül Krombera’daki stajından bahsederken, dijitalin önemini, sektöre ne denli sirayet ettiğini anladığını ve çok faydalı bir staj dönemi geçirdiğini söyledi. Ajansın direktörü ve aynı zamanda eski mezunumuz olan Fatih Dinçel de staj döneminin faydalı geçmesini sağlayan isimlerden.

 

Böylelikle Kadir Has Mezunlarının yeni öğrencilerle bir dayanışma içerisinde olduğunu bir kere daha görmüş olduk.

 

 


comments powered by Disqus
Destekcilerimiz