Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi
Gurur Tablosu
Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi

Haberler

Kadir Has’a ödüller yağıyor!

Bu sene de tüm reklamcılık yarışmalarına KHAS damgası vurduk! Mezun öğrencilerimiz; Can AKALIN, Semih TÜRKMEN, Özge Nur ÖZÜNAL KOCABAŞOĞLU ve öğretim görevlimiz Arda ERDİK hazırladıkları projelerle göğsümüzü bir kez daha kabarttı.

04.01.2021

 

Tribal Worldwide’ın ajans başkanı ve kreatif direktörü olan öğretim görevlimiz Arda ERDİK ve ekiplerinin sene içerisinde hayata geçirdiği projeler; 10 Felis, 17 Başarı Ödülü ve 1 Bronz Effie kazandı.

 

Wunderman Thompson reklam ajansında çalışan, 2013 yılı mezunumuz Semih TÜRKMEN, Bepanthol ve Yumoş markaları için hazırladığı projeler ile Felis’ten 11 ödül(7 Felis, 4 Başarı Ödülü), MMA’dan ise 4 Gold ödül ile döndü. Aynı zamanda Wunderman Thompson’da yine MMA Smarties’te “Yılın Kreatif Ajansı” seçildi.

 

Isobar Türkiye reklam ajansında reklam yazarı olarak çalışan, 2017 mezunumuz Can AKALIN, Nescafé Classic için hazırlamış olduğu “Sabahları Sen Kimsin?” projesiyle Effie’den 1 Bronz, Nescafé Keyf-i Türk Faladdin projesiyle Felis’ten 3 Felis ve L.O.L. Surprise için hazırlamış olduğu Değiş Tokuş Şenliği ile Dpid(Doğrudan Pazarlama) yarışmasında 2 kategoride ikincilik, 1 kategoride üçüncülük ödülü kazandı. Isobar Türkiye ise MMA Smarties tarafından “Yılın Dijital Ajansı” seçildi.

 

Note Cosmetic’te Asistant Brand Manager olarak çalışan 2018 mezunumuz Özge Nur ÖZÜNAL KOCABAŞOĞLU, Zen Pırlanta İçimden Geldi projesiyle Bronz Effie ödülü kazandı.

 

Mezun öğrencilerimizi ve Arda Hocamızı kutluyor ve gurur duyuyoruz. Gelecek yeni başarılarını dört gözle ve heyecanla bekliyoruz.

 

 

 

 

2013 Mezunumuz Semih Türkmen'in İşleri:

Bayer/Bepanthol - Bepanthol Dry Skin - Aslı Enver #Felis2020 

 

Unilever / Yumoş - Yumoş Giysilerin Aşkına #Felis2020

 

 

 

 

 

2017 Mezunumuz Can Akalın'ın İşleri

Nestlé - Keyf-i Türk Faladdin Entegrasyon #Felis2020

 

 

Nestlé / Nescafé Classic - Sabahları Sen Kimsin? #EffieOdülleri2020

 

 

L.O.L. Değiş-Tokuş Şenliği #DoğrudanPazarlamaÖdülleri2020

 

 

 

 

 

2018 Mezunumuz Özge Öz Ünal Kocabaşoğlu'ın İşi #EffieOdülleri2020

Zen Pırlanta, İçimden Geldi

 

 

 


comments powered by Disqus
Destekcilerimiz