Kadir Has Üniversitesi Yaratıcı Endüstriler Platformu, Şişli Belediyesi ile güçlerini birleştiriyor

19.09.2019

Üniversitemizin hem özel sektöre hem de akademiye nitelikli iş gücü kazandırmak için hayata geçirdiği Yeni Eğitim Modeli’nin uygulama merkezlerinden biri olan Yaratıcı Endüstriler Platformu (YEP), Şişli Belediyesi ile iş birliği yapmaya hazırlanıyor.

YEP Koordinatörü ve Reklamcılık Bölümü Başkanı Prof. Dr. Asker Kartarı, Reklamcılık Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Perrin Öğün Emre, Reklamcılık Bölümü Öğretim Görevlisi Can Yücel Metin ve YEP Koordinatör Asistanı Ece Güneş Saadetyan’dan oluşan bir heyetle, Şişli Belediyesi Başkanı Muammer Keskin’i makamında ziyaret etti.

Yeni Eğitim Modeli çerçevesindeki uygulamalı derslerin çıktılarını, Şişli sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap veren yaratıcı ve yenilikçi çözümlere dönüştürmek üzere üniversitemiz ve Şişli Belediyesi arasında prensip anlaşmasına varıldı. Kampüsümüzde gerçekleşecek bir sonraki toplantıya kadar hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam edecek.