Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi
Gurur Tablosu
Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi

Haberler

BOŞ YOK! On öğrenci A101’e sunum yaptı. Onu da Concept Ajans’tan staj kazandı.

Türkiye’nin en yaratıcı ajanslarından olan Concept Ajans’la iki yıldır süren işbirliğimiz sayesinde son sınıf öğrencilerimiz Bitirme Projelerinde Concept Ajans’ın müşterisi olan A101 için çalıştılar.

12.06.2019

 

Marka için 360 iletişim kampanyası hazırladılar. A101’in Pazarlama Ekibi, Concept Ajans’ın Yaratıcı Ekibi ve bölümün hocalarından oluşan büyük bir jüriye fikirlerini sundular. Kampanyaları o kadar çok beğenildi ki ikişer kişiden oluşan beş gruba da Concept Ajans tarafından staj teklif edildi.

 

Kısa bir staj sürecinin ardından öğrencilerimizin gösterdikleri performans üzerinden iş görüşmesi yapacak olan Concept Ajans, sunumlarda kullanılan yaratıcı fikirleri A101’in iletişim kampanyalarında değerlendirmek istediklerini de ifade etti.

 

On öğrencimizin biri hali hazırda Happy People Ajans’da reklam yazarı olarak çalışmaya başladığı için, diğer iki öğrencimiz 41!29?Grey ve TBWA ajanslarda staj yapmakta olduğu için geriye kalan yedi gencimiz önümüzdeki günlerde Concept Ajans’ta strateji ve kreatif departmanlarda staj yapmaya başlayacaklar. Hepsini tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


comments powered by Disqus
Destekcilerimiz