Atölye toplandı. Herkes oradaydı.

15.06.2016

24 Eylül Çarşamba günü yapmış olduğumuz atölye toplantısına katılım büyüktü. Özellikle ikinci sınıf öğrencilerin istekli halleri görülmeye değerdi. Toplantıda yeni atölye hocamız, sanat yönetmenimiz Fatih Akdoğan'la tanıştık. Serpil Hoca iki gerçek müşteri için iki gerçek brief verdi. Bu briefler için yapılacak kreatif çalışmlalar bir taraftanda atölyede daimi olacak üç ajansta çalışacak gençlerin tesbiti niteliğinde olacakmış. Herkesi bir heyecan sardı.  Belirli aralıklarla yapacağımız workshoplar, Fatih Hoca'nın kuzucuklarına vereceği fotoshop dersleri, sektörde çalışan okul mezunlarımızla yapacağımız hayat dersleri yeni dönemde atölyeden çıkmayacağımızın delilleri. Anlayacağınız reklam atölyesi 2014'e hızlı başladı. İyiki de başladı. Şimdi gelsin ödüller.