Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi
Gurur Tablosu
Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi

Haberler

Atölye olarak seneye hızlı bir giriş yapmaktan ve bu seneki yıllık planımızı sizlere duyurmaktan mutluluk duyuyoruz!

Yeni mentörlerimizin de eklenmesi ile ajanslarımızla seneye hızlı başladık. Ajanslarımız verilen ilk brieflerine harıl harıl çalışmaya başladılar bile.

13.10.2021

 

Geçtiğimiz pazar yaptığımız buluşmada mentörlerimiz, öğrencilerimiz ve hocalarımızla hep beraber kaynaşma fırsatı bulduk. Kasım’da yine hep beraber 8-12 Kasım’da gerçekleşecek olan Brand Week’i atölyeden takip edeceğiz!

 

Bunların yanı sıra, mezunlarımız ile olan, gelenekselleşmiş workshop serimize de devam edeceğiz. Sadece mezunlarımızla değil, sektörden duayen reklamcılar ile de söyleşi düzenlemek planlarımız arasında.

 

Beyaz yakaların olmazsa olmazı, her öğrencinin temel ihtiyacı, öğrencilerin kara kara cevaplarını düşündüğü “Nasıl cv hazırlayacağım? Bu portfolio ne ya?” sorularının cevapları da bizde! CV ve portfolio nasıl hazırlanır, püf noktalar ve klişeler nelerdir bunları da öğreneceğimiz workshop serisi de bu yıl Atölye’de olacak! Ayrıca atölyemizin olmazsa olmazı Fatih Akdoğan ile Photoshop dersleri de geri dönüyor!

 

Bahar dönemi için, İstanbul’daki reklam ajansları ile sektör gezisi planlarının da görüşmeleri de sıraya alındı! 

 

Son olarak, ortak projelerde bulunmaktan keyif aldığımız ve aktarımlarından faydalandığımız Ankara İlef Reklam Atölyesi ile de yeni işlerimiz yolda!
 

 

İşte Atölye’yi böyle bir yıl bekliyor ve bu yılı sizlerle paylaşacağımız için çok heyecanlıyız, takipte kalın!

 

 


comments powered by Disqus
Destekcilerimiz