Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi
Gurur Tablosu
Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi

Haberler

30 Yaş Altı En İyi Reklamcılar Listesinde Bir Kadir Has’lı !

Sektörümüzün önde gelen dergilerinden MediaCat’in her yıl “30 Under 30” adı altında seçtiği 30 yaş altı reklamcılar listesine 2014 yılı mezunumuz Kasım Koç adını yazdırdı.

03.09.2020

 

MediaCat’in en değerli listelerinden biri olan 30 under 30, MediaCat’in Eylül sayısında yenilendi.

 

Kreatiften stratejiste, sosyal medya yöneticisinden yönetmene, illüstratörden veri uzmanına, medya planlamacıdan halkla ilişkiler uzmanına ve daha nicelerine uzanan bir skalada, sektörün 30 yaş altındaki 50 yetenekli ismini bir araya getiren MediaCat kariyerini toplumsal fayda ve sosyal inovasyon odaklı işlerle şekillendirmek için çabalayan isimlere yer verdi.

 

MediaCat 50 under 30’u şekillendirirken, 100’ün üzerinde kreatif, PR, medya ve prodüksiyon ajansının yönetici ve başkanına danışarak, görüş ve önerilerini aldı.

 

Başarılarıyla bizi gururlandıran öğrencimiz Kasım Koç’u tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

 

MediaCat'de vermiş olduğu röpörtajdan satır başlıkları: 


Kasım Koç Reklam Yazarı - Muhabbet Reklam Yazarı - Muhabbet

Kasım Koç’un listemizdeki varlığının sağlamasını Muhabbet Kurucu Ortağı Emrah Karpuzcu yapıyor. Koç’u “Ajansın ING ve ETİ için ürettiği öne çıkan işlerde ve başarılı ‘new business’ sunumlarında yıldızı parlayan, gerçek bir sorumluluk ve görev adamı” sözleriyle tarif ediyor Karpuzcu.

 

Üniversite mezuniyetinden iki hafta sonra kendisini Cannes’a götürecek bileti Kristal Elma Future25 birinciliğiyle alan, o tarihten bu yana da ödüllere yabancı olmayan Koç, okulu devam ettiği sırada prodüksiyon ve ürün yerleştirme ajanslarında mesai harcayıp sektörün birçok yönünü deneyimleme imkânı bulmuş bir yazar. Kiğılı – Aynı Gün Aynı Dakika 10 Kasım işiyle bir hayalini gerçek kılan Koç’un 30’undan önce kendine koyduğu iki hedef daha var: Kadına yönelik şiddete dikkat çeken bir iş ortaya koymak ve soluğu yeniden Cannes’da almak.

 

İnsanlığa bir mesaj vermek istesen ne olurdu?
Size mesaj vermek isteyenlere kulak asmayın.

 

Son yaşadığın “OK Boomer” ânın neydi?
Taksici: Sizin iş de rahat be. Masa başı, oturduğun yerden elde telefon, insan daha ne ister ki. Biz ne uğraş verdik, gece gündüz direksiyon salladık da plakayı anca aldık. Uzaklara dalan ben: Katlanır bisiklet iş görür bence.

 

Bu yılki en büyük sorgulaman ya da aydınlanman ne oldu?
Aykırı olmanın görünüşte kaybettirdiği ama totalde kazandırdığı…

 

 

 


comments powered by Disqus
Destekcilerimiz