Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi
Gurur Tablosu
Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi

Kampanya Filmi İncelemesi / Finish

Türkiye’nin sınırlarını aşarak Dünya’da büyük ses getirmiş olan “Finish-Suyun Sonu Görünüyor” kampanyasının yaratıcı ekibi, prodüksiyon ekibi ve müşteri ekibini konuk alarak kampanyayı detaylı olarak inceledik.

 

Bildiğiniz gibi içerisinde bulunduğumuz sıkıntılı süreç birçok faaliyeti sekteye uğrattı. Ekonomiden eğitime, sanatsal faaliyetlerden sosyal hayatımıza kadar birçok alanı etkileyen Covid-19 sürecinde, Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık Bölümü olarak çok hızlı adapte olduk ve fiziksel ortamdayken yaptığımız mezun buluşmaları ve sektör profesyonelleriyle beraber düzenlediğimiz panelleri dijital ortama taşıdık.

 

 

Bu panelimizde Türkiye’nin sınırlarını aşarak Dünya’da büyük ses getirmiş olan “Finish-Suyun Sonu Görünüyor” kampanyasının yaratıcı ekibi, prodüksiyon ekibi ve müşteri ekibini konuk alarak kampanyayı detaylı olarak inceledik. Reckitt Benckiser Ev ve Hijyen Pazarlama Direktörü Tarık Bayar, Havas Worldwide CCO’su Ergin Binyıldız ve Depo Film’den Yönetmen İlkay Kopan, Görüntü Yönetmeni Burak Turan ve Yapımcı Ender Sevim bizlerleydi.

 

Söyleşimizi izlemek için: