Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi
Gurur Tablosu
Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi

Mezunlarımız Reklamcılığı Anlatıyor - 1

Reklamcılığı Mezunlarımızdan Dinledik


Stajyerlere ve junior adaylarına tavsiyeler veren mezunlarımız, sürekli talep etmemizi, işi beklemeden işi kovalamamızı, sabırlı olmamızı ve işi sevmemizi tavsiye ettiler.

 

Sektörün önde gelen ajanslarının yaratıcı departmanlarında çalışan mezunlarımız Youthworks’ten Kasım Koç, Alametifarika’dan Nazlı Senem Dalgıç, Punch BBDO’dan Batuhan Eren, Manajans/JWT’dan Semih Türkmen ve 4129Grey’den Mert Koşalay “Mezunlarımız Reklamcılığı Anlatıyor” panelimizde reklamcılık serüvenlerini anlattı İşi sevmenin öneminden bahseden mezunlarımız, eğer işi seversek sektörün bütün zorluklarına katlanabileceğimizi hatta bunların bizim için keyifli hale geleceğini söyledi.

 

Stajyerlereve junior adaylarına tavsiyeler veren mezunlarımız, sürekli talep etmemizi, işi beklemeden işi kovalamamızı, sabırlı olmamızı ve işi sevmemizi tavsiye ettiler.

 

Atölyede de sürekli aktif olmamızı öneren mezunlarımız atölyenin aslında bir ajans simülasyonu olduğundan, bizi sektörün zor, çalkantılı ve baskılı süreçlerine hazırlayan bir platform olduğundan bahsettiler ve Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık Bölümü mezunu olmanın farkını ve gururunu her zaman hissetiklerini belirttiler.

 

Kısa ama öz içerikler için videomuzu izleyebilirsiniz: