Genç İletişimciler Yarışması / Reklam Senaryosu 1.liği / Head&Shoulders

PROJE ÖZETİ

Reklamveren : Head&Shoulders

Reklamın amacı : Kepeğe karşı yüzde yüz etkili dünyanın bir numaralı şampuanı olan Head&Shoulders’ın kullananlarda yarattığı özgüveni göstererek hedef kitlenin Head&Shoulders kullanmasına teşvik etmek.

Hedef kitle: Kepek problem olan kadın ve erkekler. Bu kitle dönemsel kepek şampuanı kullanıyor. Ancak diğer kepek şampuanları kepeğe karşı tam etkili olmadığı için bir süre sonra bırakıyorlar. Kepek geri geliyor. Özellikle omuzlarına ve kıyafetlerine dökülen kepek yüzünden de kendilerini güvensiz hissediyorlar. Sosyal ortamlarda sıkıntılar yaşıyorlar.

Davranış: Kepek yüzünden kendini güvensiz hisseden bireyleri kepekten arınmış gü.lü ve parlak saçlarıyla her ortamda özgüvenli davranan bireylerlere d.nüştürmek.

Vaad: Kepeklerin yüzünden figüran olmak zorunda değilsin. Kurtul kepekten başrol sen ol!

Destek: Head&Shoulders içerdiği formula sayesinde kepekleri yüzde yüz yok eder. Hem de uzun sure. Üstelik saçınızı sertleştirmez, parlak ve yumuşacık yapar.

Markanın Ses Tonu: Bilgilendirici, eğlenceli, güvenilir.

Mecra: Televizyon

Zorunluklar: Kepek demosu. Slogan, logo.