Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi
Gurur Tablosu
Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi

A Awards Junior 2.liği - Üniversiteliler Ödülü / Yapı Kredi


 

 

BRİEF:
Bu yıl hedefimiz mezun olduktan sonra Şube yerine Genel Müdürlük ve IT bölümlerinde çalışacak adayların başvurularını toplamak. 

Bunun için iki ayrı kreatif yol hazırlanarak Hereos Club çatısı altında tek bir ortak paydada toplanacak.

Heroes Club’ın içeriği çok zenginleştiği için vereceğimiz mesajın programın içeriğine odaklı olmasını istiyoruz. Öğrencilere onları hem kişisel gelişim, hem iş hayatına hazırlık hem de teknik anlamda çok yoğun ve kaliteli içeriğe sahip bir program sunduğumuzu çok iyi anlatmamız gerekiyor.

IT diğer kısımlardan ayrıştığı için Heroes Club için ayrı Heroes Club IT için ayrı tasarım ve içerikli çalışmalar rica ediyoruz. Bir banka olduğumuz için IT öğrencileri için ilk akla gelen sektör olmadığımızdan bu algıyı yıkmak ana hedeflerimizden.

Üniversite etkinliklerine konuşmacı olarak Heroes Club programından sonra Yapı Kredi’de iş hayatına başlayanlarla birlikte bağlı oldukları üst düzey yöneticileri götürmeyi planlıyoruz.

Genel Müdürlük’te ve IT bölümümüzde çalışmak üzere yetiştirilecek genç yeteneklerin başvurularını sahada bu kişilerin ilgisini çekecek şekilde toplamak istiyoruz.