Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi
Gurur Tablosu
Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi

Genç Kırmızı Finalistliği / Adana Film Festivali


 

Brief:

Adana Film Festivali Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması İçin Afiş Yarışması

Durum:

Uluslararası Adana Film Festivali’nin bu yıl 23.’sü düzenlenecek. Festival kapsamında Türk Sineması’nın geleceğine olumlu ve destekleyici katkılar sağlamak amacıyla bir de ‘Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması’ gerçekleştirilecek. Festivalin en önemli etkinliklerinden biri olacak bu yarışmanın Türkiye genelinde üniversitelere duyurulmasını sağlayacak afiş çalışması sizlerden beklenmekte.

 

Amaç:

Türk Sineması’nın geleceğine olumlu ve destekleyici katkılar sağlamak, eğitim döneminde olan genç sinemacı kuşağını teşvik etmek, başarılarını ödüllendirmek ve kültürel değerlerimizin korunması, geliştirilmesi ve tanıtılmasına destek vermek hedefleriyle düzenlenen yarışmanın duyurusunu yapacağınız bir afiş çalışması hazırlamak. Gençleri bu prestijli festivalde kendilerini göstermeleri için motive etmek ve yarışmaya yüksek katılım hedeflemek olacak. Bunun yanında Uluslararası Adana Film Festivali’ni geleceğin sinemacıları nezdinde kariyerleri açısından bir dönüm noktası olarak algılatmak son derece önemli.

 

Hedef Kitle:

Türkiye sınırları içinde yer alan üniversitelerin güzel sanatlar ve iletişim fakülteleri sinematelevizyon bölümleri öğrencileri