Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi
Gurur Tablosu
Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi

Gökçe Tezdoğan

 

Hayatımızın yönünü tercihlerimiz belirliyorsa, sanırım en doğru tercihlerimden biri oldu Kadir Has. Çok şey öğrendim, çok insan biriktirdim. Arkama baktığımda görebildiğim 5 koca, güzel yıl. Reklamcılık hayalini kurduğum bölümdü. Severek evlendik. Birbirinden yetenekli hocalarım oldu. Hepsinden ayrı ayrı çok şey öğrendim. Sanırım en çok da Rauf Hoca’dan. Mesleki bilgi bir şekilde sektör içinde öğrenilir. 

 

Ondan mütevazi olmanın ne kadar önemli olduğunu öğrendim. Her fikre, yeniden yaratılan her projeye heyecanla bakmak gerektiğini, aslında bu mesleğin tamamen heyecandan beslendiğini öğrendim. Önce yanında staja başladım, sonra işe alındım. Tabii zaman zaman zorlandım. Yapamadığıma inandığım zamanlarda Serpil Hoca’mızdan çok destek aldım. Unutmamam gereken isimlerden biri de Perrin Öğün Emre. Bir öğretmeninizin yıllarca adımlarınızı izleyip, her fırsatta sizinle ne kadar gurur duyduğunu anlatması paha biçilemez bir duygu. Perrin Hoca’nın desteğini de yıllardır arkamda hissederim bu yüzden.

 

Şimdi Lots İstanbul’da metin yazarı olarak çalışıyorum. Bunu, beni keşfedilmeye, yetiştirilmeye değer gören Rauf Olcay’a, kendime güvenemediğimde destekleyen Serpil Yıldız’a, her fırsatta bana ne kadar güvendiğini hissettiren Perrin Öğün Emre’ye ve bu güzel insanları tanımama yol açan okuluma borçluyum ve Kadir Has’ı tercih ettiğim için çok mutluyum.