Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi
Gurur Tablosu
Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi

Haberler

Reklam Atölyesi’nde Çiğdem Boru ile Kreatif Rüzgarı!

‘’Creative Direction & Editorial Photography’’ başlıklı workshopumuz Çiğdem Boru’nun katılımı ile gerçekleşti.

25.04.2022

 

Öğrencilik yıllarından beri hem freelancer hem de sanat yönetmeni olarak çalışan Çiğdem Boru, 2012’den beri kendi markası Act Creative Studio’da kreatif direktörlük ve dijital içerik üreticiliği yapıyor. Her dakikası dopdolu geçen workshop serisinde, kreatif alanlara yönelmek isteyen katılımcılar için harika ipuçları paylaşan Boru, iki güne bölünen workshopun ilk gününde kreatif direktörlük, editöryel fotoğrafçılık ve moodboard oluşturma gibi birçok farklı konuya değindi. Kendisine bir brief geldiğinde nasıl hareket ettiğinden tutun, hangi ekipmanları kullandığına kadar birçok değerli bilgiyi bizlerle paylaştı. İlk günün sonunda da katılımcılara üzerinde çalışmaları için still life ve fashion konulu iki küçük brief verdi.

Workshopumuzun ikinci gününde ise, katılımcıların kendisine mail yoluyla ilettiği fotoğrafları minik ipuçları ve kendi tarzıyla nasıl editlediğini bizlerle paylaştı. Renk kullanımı gibi birçok önemli konuda aydınlanma yaşadığımız workshopun bu ayağında, aynı zamanda editlediği fotoğraflarla nasıl moodboard oluşturabileceğimize de değindi.

 

Her dakikası dopdolu geçen  ‘’Creative Direction & Editorial Photography’’ workshopu için Çiğdem Boru’ya teşekkür ederiz. Kendisi ile en kısa sürede tekrar görüşmek için sabırsızlanıyoruz!

 


comments powered by Disqus
Destekcilerimiz