Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi
Gurur Tablosu
Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi

Haberler

Reklam Atölyesi Ajanslarımızdan “Frekans” Rezan Has Müzesi Konkurunu Galibiyet ile Tamamladı!

16.12.2021

 

İlk brief’i geçtiğimiz eğitim yılında verilen Rezan Has Müzesi’nin ilk konkurunu da 23 Nisan’da yapmıştık. Ajanslarımız, Rezan Has Müzesi’nin stratejisi üzerine yaptıkları çalışmaların ardından verilen debrief’e göre kreatif aşamaya geçtiler. Birbirinden yaratıcı ve ilginç içerikler üreten her üç ajansımız için de eğlenceli ve öğretici aynı zamanda ilham verici bir süreç yaşandı. Ajanslarımıza değerli fikirleri ve geri bildirimleri ile eşlik eden mentörlerimize teşekkür ediyoruz.

 

Jüri başkanımız olan Kasım Koç’a, değerli dekanımız Prof. Dr. Metin Kozak, bölüm başkanımız Prof. Dr. Asker Kartarı, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Binay Kurultay, Dr. Öğr. Üyesi Perrin Öğün Emre, Misafir Öğr. Görevlisi Şenay Ürek, Misafir Öğr. Görevlisi Mesut Uçak, Öğr. Görevlisi Mine Silen, Araş. Gör. Tuğba Göçer mezunlarımız ve mentörlerimizden; Alper Karan, Can Akalın, Gülşah Ergen, Su Solak, Dilara Kul, Mert Koşalay ve Rezan Has Müzesi’nden Seyyan Tüer eşlik etti.

 

Rezan Has Müzesi’ne ve sonsuz desteklerinden dolayı Rezan Has Müzesi’ne teşekkür ediyoruz. Jurinin yapmış olduğu değerlendirmelerle bu sürecin galibi Frekans Ajans oldu!

 

Henüz yeni olan ajans oluşumlarımızın gelişimine tanıklık etmek heyecan verici ve gururlandırıcı. Üç ajansı da motivasyonları ve emeklerinden ötürü tebrik ediyoruz!

 

 

Frekans Ajans

 

Pim Ajans

 

Münasebet ajans

 

 


comments powered by Disqus
Destekcilerimiz