Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi
Gurur Tablosu
Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi

Haberler

Reklam Ajanslarımız Mentörlerine Kavuştu!

Nisan ayının başında çalışmalarına başlayan ajanslarımız dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyor!

31.05.2021

 

Nisan ayının başında çalışmalarına başlayan ajanslarımız dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyor! Bu süreçte ajansların kendi içlerinde yaptıkları seçim ile Ajans Frekans'ın başkanı Filiz Kondakçı, Pim Ajans'ın başkanı Zeynep Sıla Karataş ve Münasebet Ajans'ın başkanı ise Asya Temur oldu.

 

İlk briefimiz olan Rezan Has Müzesi Briefi üzerine strateji ve fikirlerini 23 Nisan’da Can Yücel Metin hocamızın başkanlığındaki juriye sunan ajanslarımız, 7 Mayıs’ta debrief toplantısında verilen direktifler doğrultusunda sunumlarını yeniden düzenlemeye başladılar.  Rezan Has Müzesi Briefi’nin hemen ardından hız kesmeden Hayvan Hakları Briefi üzerine de çalışmaya başlayan ajanslarımızın motivasyonları tahmin edebileceğinizden daha da yüksek! Hayvan Hakları Briefi’nin ilk sunumu ise 19 Mayıs’ta gerçekleştirildi.

 

Mezunlarımızdan Can Akalın’ın da katıldığı sunum gününde yeni ipuçları toplayan ajanslarımız sunum gününü iple çekiyorlar. Hem Rezan Has Müzesi Briefi’nin hem de Hayvan Hakları Briefi’nin son sunumları haziran ortasında yapılacak, konkurların kazananları belli olacak! Dönem sonunda yapılacak olan Hasat Şenliği ile de hem geçirdiğimiz verimli dönemi kutlayacak, hem de ajans başkanları aktif çalışan öğrencilerin ünvanlarını belirleyecekler.

 

 Bütün bunlar yaşanırken, ajanslarımızın mentörleri de belli oldu! Mezunlarımızdan Batuhan Eren Ajans Frekans'la, Can Akalın Pim Ajans'la ve Kasım Koç Münasebet Ajans ile çalışmalara başladı bile! Sektörün içinden edindikleri deneyimler ve tavsiyelerle ajanslarımızın kafalarını açacaklarından eminiz.

 

 


comments powered by Disqus
Destekcilerimiz