Kadir Has Reklamcılık Elmalarını Topladı!

34. Kristal Elma Töreni 18 Ekim'de Hasköy Yün İplik Fabrikası'nda gerçekleşti. Elmaların sahiplerini bulduğu gecede KHAS öğrencileri ve hocalarımız bizleri gururlandırdı!

31.10.2022

Ödül töreninde mezunumuz, Rafineri’den Eray Cankır, Turkcell için hazırladıkları çalışma ile Kristal Elma ödülü aldı.

Bir diğer mezunumuz ve atölye ajanslarımızın mentörlerinden Semih Türkmen ise çalıştığı Wunderman / Thompson ile Yumoş kampanyası ile ödüle layık görüldü.

Concept Ajans’tan Su Solak FiatPanda ile Kristal Büyük ödülüne layık görüldü.

Yine Concept Ajans’tan Dilara Kul, A101 kampanyaları için Kristal ve Bronz elma sahibi oldu!

Hocalarımızdan Arda Erdik ise ajans başkanı olduğu Tribal Worldwide İstanbul ile 1 büyük ödül, 14 Kristal, 8 Gümüş, 15 Bronz elma ile en çok ödül alan ikinci ajans oldu!

Ve henüz 3.sınıf öğrencisi iken YW İstanbul'da Hopi kampanyası ile Gümüş Kristal kazanan sevgili öğrencimiz ve sıra arkadaşımız Melisa Çalışkan’ı yürekten tebrik ediyor sıradaki ödüllerini iple çekiyoruz!

Her sene göğsümüzü kabartan  öğrencilerimizi, mezunlarımızı ve hocalarımızı tebrik ederiz, sıradaki ödüllerde görüşmek üzere!