Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi
Gurur Tablosu
Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi

Haberler

Geldi bahar ayları Atölyede esiyor başarı rüzgarları

Kadir Has Reklamcılık Atölyesi'nde etkinliklerin, başarıların, azimle çalışmaların ardı arkası kesilmiyor. Mezunlarımızdan öğrencilerimize kadar aldığımız güzel haberler her gün artıyor, başarılarımız katlanıyor.

16.04.2021

 
 

Kadir Has’ın genç iletişimcileri A Award Junior yarışması için çalışmalara başladı. 20'ye yakın öğrencimiz büyük bir heyecan, azim ve emekle çalışıyorlar. Tabii bu çalışmaların ödüllerle taçlanacağından hiç şüphemiz yok.

 

Reklamcılık Bölümü son sınıf öğrencilerimiz bitirme projesi için Tavuk Dünyası’na hazırladıkları projelerde fikir aşamalarının sonuna geldiler. Bu 18 öğrencimiz en iyi işleri yapmak için tüm güçleriyle, büyük emeklerle çalışıyorlar. Şimdi buldukları fikirlerin üzerine kuluçkaya yattılar. Bakalım sene sonunda yumurtadan çıkacak taze işler neler olacak.

 

Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık Bölümü olarak kendi reklam ajanslarımızı oluşturduk. Her ajans kendi bünyesi içinde yazarı, stratejisti ve direktörü olmak üzere görevlerinin başına geçtiler. Bu ajanslarımız şu an bir konkur rekabetinin içindeler. 42 kişinin Rezan Has Müzesi briefi için verdiği bu mücadele 23 Nisan'da konkur sunumuyla sonuçlanacak. Heyecanla bekliyoruz.

 

Ödüllere doymayan, birbirinden güzel işlere imza atan mezunlarımız düzenlediğimiz workshop’lara katılarak deneyimlerini paylaşıyor, genç iletişimcilere yol gösteriyor. 15' e yakın mezunumuzun yer aldığı bu workshop serimizde kafaları ve seköre giden yolları açıyoruz.

 

Öğrencilerimiz staj yapıp, kendini geliştirip, sektörde yerlerini hazırlıyor, daha mezun olmadan iş bulanlarımız ise kariyer hayatlarına adımlarını atıp, başarılı işlere imza atıyorlar.

 

İşte o isimler...

Ezgi Kara – Tribal Worldwide/Metin Yazarı Stajı

Simay Ceylan - Tribal Worldwide/

Filiz Kondakçı -  Gonullupsikolog.org / Sosyal Medya Stajı

Tuba Tarık - Zey Pr

Ceren Yerlikaya - Ajans Ultra / Metin Yazarı

 

 

 


comments powered by Disqus
Destekcilerimiz