Bölümümüz Hocalarından Prof. Dr. Metin Kozak’tan Bir Başarı Daha!

Bu yıl İletişim Fakültesi Dekanı olarak aramıza katılan Reklamcılık Bölümü Hocamız Prof. Dr. Metin Kozak başarılarına başarı katmaya devam ediyor!

22.02.2022

Akademik hayatı boyunca hem yurt dışında hem de ülkemizde sayısız başarıya imza atan Prof. Dr. Metin Kozak, geçtiğimiz eylül ayında İletişim Fakültesi Dekanı ve reklamcılık bölümü hocalarından biri olarak aramıza katılmıştı. 2021 Aralık ayının verilerine göre çalışmaları WoS referanslı dergilerde 2500’ün üzerinde atıf alan ve aynı zamanda Google Scholar’ın verilerine göre 20.000’den fazla atıf alan Kozak; Research.com’un yayınladığı son araştırmaya göre İşletme ve Yönetim dallarında Türkiye’de 3.; dünyada ise 908. sıradaki bilim insanı oldu.

Başarılarına tanıklık etme şansını bulduğumuz Metin Kozak hocamızı tebrik ediyor; daha nicelerini diliyoruz!