Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi
Gurur Tablosu
Reklamcılık Bölümü | Kadir Has Üniversitesi

Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Asker Kartarı Sinema Sektör Günlerinde!

FİYAB'ın (Film Yapımcıları Meslek Birliği) bu yıl dördüncüsünü düzenlediği “Sinema Sektör Günleri” etkinliğinde hocamız Prof. Dr. Asker Kartarı konuşmacı olarak yer aldı.

13.10.2022

Her yıl, sinemaseverleri profesyonellerle bir araya getiren ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği ile düzenlenen; FİYAB "Sinema Sektör Günleri"nin, 4.sü bu yıl 8-9 Ekim tarihlerinde Gazi Üniversitesi Mimar Kemaleddin Konferans Salonu'nda düzenlendi.

Kendi alanlarında yetkin profesyoneller bilgi ve deneyimlerini sinemaseverlerle paylaştı. Sinema öğrencileri ve yeni mezunlar için de yol gösterici olan bu etkinlikte sinemanın farklı alanlarından, farklı konularda düzenlenen oturumlarda bölüm başkanımız ve Yaratıcı Endüstriler Platformu direktörü Prof. Dr. Asker Kartarı “Sinemada Dönüşüm: Sinemada Yeni Bir Sayfa Açabilir Miyiz? Teknoloji, Bilgi ve İletişim” başlıklı konuşmasıyla yer aldı.

Destekcilerimiz