Atölye’de GenderX Konkuru Rüzgarı!

KHAS Reklam Atölyesi’nin simüle ajansları bu kez GenderX projesi için çalıştı.

23.03.2022

Kadir Has Üniversitesi’nin koordinatörü olduğu GenderX projesi, araştırmacıların araştırmalarında toplumsal cinsiyet boyutunu da işlerine dahil etmesi gerektiği farkındalığını kazandırmayı hedefleyen proje; erken dönem araştırmacıları hedefleyen yaratıcı bir reklam filmi hazırlayabilmek için Reklam Atölyesi’nin kapısını çaldı.  7 Mart 2022 tarihinde Gender Center ve Yaratıcı Endüstriler Platformu tarafından verilen briefin sunumu 17 Mart 2022’de Reklam Atölyesi’nde gerçekleştirildi. Jürisinde bölümümüz misafir öğretim görevlilerinden Orkun Önal, Gender Center ekibinden Mary Lou O’neil, Çağrı Ekiz, Selma Değirmenci ve Yaratıcı Endüstriler Platformu ekibinden Sezgi Özentürk’ün olduğu konkuru PİM Ajans kazandı!

PİM Ajans’ı tebrik ediyor ve hazırlayacakları filmi izlemek için sabırsızlanıyoruz!