Ajanslara Alım Başladı!

Atölyemizin bünyesinde bulunan simülasyon reklam ajanslarımıza alımlar başladı! Sen de sektörü iş hayatına atılmadan deneyimlemek, konkurları tatmak, birbirinden farklı ödüllere sahip olmak istersen formu doldur cevabımızı bekle!

06.10.2022

Simülasyon ajanslarımızda sizlerin gerçek iş deneyimini yaşamasını, sorumluluk almayı, inisiyatif kullanmayı, en önemlisi ekip olmayı, bir ekip halinde çalışmayı ve birlikte kazanmak için üretmenizin hazzını yaşıyor olmanızı çok önemsiyoruz!

Bugüne kadar öğrendiklerinizi pratiğe dökme fırsatını ve öğreneceklerinizi önden tatmanın keyfini yakalayabileceksiniz.

Okudukların sana da keyifli geldiyse ve bu ben dedirttiyse yapman gereken tek şey aşağıdaki formu doldurmak ve bizden haber beklemek. Maillerini kontrol etmeyi unutma!

BAŞVURU FORMU: