AD-HAS360 SOLUKSUZ BAŞLADI!

Reklamcılık Bölümü bünyesinde düzenlenen AD-HAS360’ın ilk aşaması olan “Müşteri İlişkileri” Galata Salonu’nda gerçekleştirildi.

23.03.2022

Reklamcılığı ve sektörü 360 derece anlamak ve anlatmak için 18 Mart 2022 günü AD-Has360’ta buluştuk! İlk aşama olan “Müşteri İlişkileri” kısmında, sektörden gelen dört değerli isim ile beraber “müşteri ilişkileri”ne dair konuştuk ve sektöre dair pek çok soru işaretini açıklığa kavuşturduk. Ardından workshop’a geçildi. Proje ortağımız ve bir sivil toplum kuruluşu olan Alternatif Bilişim Derneği’ni temsilen değerli hocamız Perrin Öğün Emre'nin ve konuşmacılarımızın da desteği ile brief çalışması yapıldı. Bu brief sonucu, 31 Mart 2022’de “strateji” aşamasına geçiliyor olacak.

Bizlere açık yüreklilik ile deneyimlerini aktaran ve yardımcı olan davetlilerimiz; Concept Ajans’tan Barış Alemdar, Tribal DDB’den Pelin Önal ve TBWA’den Ender Orfanlı ile Ömer Üstündağ’a çok teşekkür ediyoruz.

Organizasyonumuzun sıradaki durağı olan “Strateji”yi iple çekiyoruz. Takipte kalın!