AD-HAS360 HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR!

Reklamcılık Bölümü bünyesinde düzenlenen AD-HAS360’ın ikinci aşaması “Strateji” Cibali Salonu’nda gerçekleştirildi.

04.04.2022

Reklamcılığı ve sektörü 360 derece anlamak ve anlatmak için çıktığımız yolda, 31 Mart 2022 günü, AD-Has360’ta buluştuk! Serinin ikinci ayağı olan “Strateji”de, sektörden gelen üç değerli isim bizlere eşlik etti. Strateji’ye ve stratejist olmaya dair en merak edilen 8 soru üzerinden sohbet edildi ve soru işaretleri açıklığa kavuştu. Ardından workshop’a geçildi. Proje ortağımız ve bir sivil toplum kuruluşu olan Alternatif Bilişim Derneği’nin briefi üzerinden, kreatif brief’e giden yolda stratejist çözümlemeler yaptık. Ayrıca yine sektörden gelen değerli hocamız Orkun Önal’a da sürece katkılarından ötürü teşekkürler. 21 Nisan 2022’de “kreatif” aşamasına geçilecek.

Bizlere açık yüreklilik ile deneyimlerini aktaran, “strateji” ve sektör hakkında değerli tavsiyeler veren davetlilerimiz; Happy People Project’ten Özgün Özkalay, Rafineri’den Can Çalışkan ve Medina Turgul DDB’den Berkant Avcı’ya çok teşekkür ediyoruz.

Organizasyonumuzun bir sonraki durağı “Kreatif”te görüşmek üzere! Takipte kalın!