2022 Baharının Son Atölye Mezun Buluşması Dopdolu Geçti!

Reklamcılığın birçok farklı alanında kendine yer bulmuş mezunlarımızı konuk ettiğimiz ‘’Atölye Mezun Buluşmaları’’ serisinin bu dönemki sonuncusunu ‘’Pazarlama’’ başlığı altında gerçekleştirdik.

05.05.2022

Bu dönem ‘’Müşteri’’, ‘’Strateji’’ ve ‘’Kreatif’’ gibi başlıklarla düzenlediğimiz Atölye Mezun Buluşmaları serisinin bu dönemki sonuncusunu ‘’Pazarlama’’ başlığı altında 2014 mezunumuz Gülşah Ergen ile gerçekleştirdik. Format C Agency’de Head of Social Media olarak çalışan Gülşah,  okul hayatından sektöre geçerken yaşadıklarından tutun, Meta Verse konusunda markaların nasıl bir yol izlemeye çalıştığına kadar birçok farklı konuya değindi.

Güz döneminde de hız kesmeden farklı başlıklarla Atölye Mezun Buluşmaları geri dönecek! Daha birçok etkinlik ve haber için takipte kalın!